novembre 28, 2018

Política de protecció de dades

Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD

 

ALTERNATIVA MUNICIPALISTA ASSEMBLEÀRIA PER SANT JOAN DESPÍ “FES – SANT JOAN”, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que en el seu lloc web www.fessantjoan.com no es requereix autenticació d’usuari, sent una pàgina web d’ús gratuït. Les dades personals a través de formularis i adreces de correu electrònic són facilitades en tot moment pels usuaris de forma voluntària, essent exclusivament per al tractament de resposta i l’acompliment de tasques d’informació.

 

ALTERNATIVA MUNICIPALISTA ASSEMBLEÀRIA “FES – SANT JOAN” adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme al que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquests.

 

L’usuari podrà en qualsevol moment exercir els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets pot realitzar-ho el mateix usuari a través de l’e-mail: secretaria@fessantjoan.com o per correu postal a l’adreça: carrer Rius i Taulet número 5 de Sant Joan Despí (08970 – Sant Joan Despí). Així mateix, l’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a secretaria@fessantjoan.com.

 

Finalitat del tractament de les dades personals:

 

Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals? En ALTERNATIVA MUNICIPALISTA ASSEMBLEÀRIA PER SANT JOAN DESPÍ, “FES – SANT JOAN” tractarem les teves dades personals recaptades a través del Lloc web www.fessantjoan.com amb les següents finalitats:

 

  1. Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats en www.fessantjoan.com o a través del contingut disposat a la pàgina de contacte a través de les adreces de correu oficials facilitades en aquest lloc.
  2. Remetre butlletins (newsletters), així com informació relativa al partit als afiliats a ALTERNATIVA MUNICIPALISTA ASSEMBLEÀRIA, “FES – SANT JOAN”. Aquesta finalitat requerirà el seu consentiment, signat per escrit i adjunt a la seva fulla d’afiliació.
  3. A realitzar estadística del rendiment de la pàgina web i les xarxes socials mitjançant GOOGLE ANALYTICS i les eines pròpies de les xarxes socials i la pàgina web, amb la finalitat d’obtenir informació relacionada al tràfic de la pàgina web i les mètriques generals, que en cap cas revelaran la identitat de la persona o qualsevol dada referent a la seva intimitat que pugui suposar un perjudici a tercers. Aquestes dades seran tractades d’acord amb les lleis i garantint la privadesa de tota persona usuària.

 

Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de les nostres comunicacions per qualsevol via i a qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça indicada anteriorment. Els camps d’aquests registres són d’emplenament obligatori, essent impossible realitzar les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.

 

Per quant temps es conserven les dades personals recaptades?

 

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no sol·licitis la seva supressió i durant el termini pel quin poguessin derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats.

 

Legitimació:

 

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

 

  • La sol·licitud d’informació i/o afiliació a ALTERNATIVA MUNICIPALISTA ASSEMBLEÀRIA “FES – SANT JOAN”, els termes de les quals i les condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual afiliació.
  • El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, mentre que t’informem posant a la teva disposició la present política de privadesa.
  • En cas que no ens facilitis les teves dades o ho facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme l’afiliació,

 

Destinataris:

 

Les dades no es comunicaran a cap tercer, aliè o no, a ALTERNATIVA MUNICIPALISTA ASSEMBLEÀRIA “FES – SANT JOAN” excepte a la persona responsable del tractament de dades, per obligació legal i/o sol·licitud per part d’aquells organismes recollits per llei.

 

Tal com recullen els estatuts fundacionals del partit, l’òrgan encarregat del tractament de dades és la persona que exerceixi la funció de SECRETARI. Es pot contactar amb aquest a través de l’adreça de correu electrònic secretaria@fessantjoan.com

 

Drets de propietat intel·lectual:

 

Amb la finalitat de protegir el dret de la propietat intel·lectual, tant de www.fessantjoan.com o del partit i altres relacionats amb ALTERNATIVA MUNICIPALISTA ASSEMBLEÀRIA PER SANT JOAN “FES – SANT JOAN”, es declara que:

 

ALTERNATIVA MUNICIPALISTA ASSEMBLEÀRIA PER SANT JOAN “FES – SANT JOAN” és titular de tots els drets d’autor, propietat intel·lectual, industrial, “know how” i quants altres drets guardin relació amb els continguts del lloc web www.fessantjoan.com i/o els documents relatius a ALTERNATIVA MUNICIPALISTA ASSEMBLEÀRIA PER SANT JOAN “FES – SANT JOAN”, així com dels programes necessaris per a la seva implementació i la informació relacionada. No es permet la reproducció, publicació i/o ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials, del lloc web www.fessantjoan.com sense el consentiment previ i per escrit.

 

Per a tota actuació que excedeixi del compliment d’aquest document, l’usuari necessitarà autorització per escrit per part d’ALTERNATIVA MUNICIPALISTA ASSEMBLEÀRIA PER SANT JOAN “FES – SANT JOAN”, quedant prohibit a l’usuari accedir, modificar, visualitzar la configuració, estructura i fitxers dels servidors propietat d’ALTERNATIVA MUNICIPALISTA ASSEMBLEÀRIA PER SANT JOAN “FES – SANT JOAN”, assumint la responsabilitat civil i penal derivada de qualsevol incidència que es pogués produir en els servidors i sistemes de seguretat com a conseqüència directa d’una actuació negligent o maliciosa per la seva part.

 

Prohibicions:

 

Es prohibeix l’ús contrari a la legislació sobre propietat intel·lectual de qualsevol informació, document, publicació o d’altres pertanyents a ALTERNATIVA MUNICIPALISTA ASSEMBLEÀRIA PER SANT JOAN “FES – SANT JOAN” i, en particular de:

 

  • La utilització que resulti contrària a les lleis espanyoles o que infringeixi els drets de tercers.
  • La publicació o la transmissió de qualsevol contingut que, a judici d’ALTERNATIVA MUNICIPALISTA ASSEMBLEÀRIA PER SANT JOAN “FES – SANT JOAN” resulti violent, obscè, abusiu, il·legal, racial, xenòfob o difamatori a la seva pàgina web, les seves xarxes socials o qualsevol altre mitjà en el qual, encara que no sigui de la seva propietat, aquest contingut produeixi un perjudici per a qualsevol membre d’ALTERNATIVA MUNICIPALISTA ASSEMBLEÀRIA PER SANT JOAN “FES – SANT JOAN” o per al mateix partit.
  • La recollida i/o utilització de dades personals d’altres usuaris sense el seu consentiment exprés o contravenint el que es disposa en Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquests.
  • La utilització del servidor de correu del domini i de les adreces de correu electrònic per a l’enviament de correu massiu no desitjat.

 

Procedència de les dades:

 

Les dades que ALTERNATIVA MUNICIPALISTA ASSEMBLEÀRIA PER SANT JOAN “FES – SANT JOAN” obté, procedeixen de l’acceptació de les Cookies a la seva pàgina web i/o els derivats de processos tals com la sol·licitud d’informació, afiliació o altres accions que requeriran el seu consentiment exprés per escrit, sent aquestes coneixedores i per tant, acceptant i consentint a aquest tractament.