Propostes econòmiques de FES SANT JOAN en la lluïta contra el COVID-19

Tenim la convicció de què conjuminar forces amb les Administracions és imprescindible en aquests moments, però també tenim el convenciment en què no podem dependre del fet que totes les solucions les aportin les administracions supramunicipals.

Per aquest motiu, i fidel a la nostra manera de fer, busquem solucions que no resultin d’inviabilitat per motius econòmics a les arques municipals, alhora que fem partícips a tota aquella persona amb la voluntat d’aportar solucions.

Amb la mateixa voluntat de millorar el nostre entorn local, econòmic i social, des de FES Sant Joan, ens hem proposat treballar mesures i idees, que publiquem a continuació per a fer-les arribar oficialment a l’Ajuntament de Sant Joan Despí, per ser d’utilitat amb altres idees que s’estiguin treballant.

El document està obert a què qualsevol persona pugui aportar la seva idea de potenciació i millora del sector.

Una mica de cadascun, en conjunt pot fer molt.