FES SANT JOAN REPRESA LA VIA POLÍTICA RESPECTE A LA ZBE

FES SANT JOAN REPRESA LA VIA POLÍTICA RESPECTE A LA ZBE

Avui en la reunió de la Plataforma per la Consulta Popular a Sant Joan Despí sobre la ZBE ens hem pronunciat a favor de continuar col·laborant amb la Plataforma, encara que en FES tenim clar que reprendrem el camí polític per a la solució d’aquesta norma injusta, i així li ho hem fet saber als assistents.

La mesura és política, és ideològica. En FES Sant Joan, en un intent per conjuminar forces amb Associacions i Entitats del municipi per a abordar la problemàtica social que afecta el comerç, a l’economia familiar, que atenta directament contra la propietat privada i especialment contra les rendes més baixes vam accedir a treballar amb perfil baix per a així canalitzar una possibilitat que el Govern Municipal de PSC-COMUNS obrís la porta al diàleg. Avui, ho diem alt i clar, reprenem la via política respecte a la Zona de Baixes Emissions, que es tradueix en una cosa tan simple com lluitar pels interessos de justícia social, benestar, participació i democràcia dels habitants de Sant Joan Despí.